Punaherukka-muffinssit

1 muffinssi-pellillinen (=12 muffinssia)

50 g voita
2 munaa
1 3/4 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
1 1/2 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja
3/4 dl maitoa
4 dl punaherukoita

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään (vaniljasokeri, leivinjauhe ja vehnäjauhot). Vaahdota sokeri ja munat. Lisää munasokeri-vaahtoon puuhaarukalla käännellen vuorotelle maito, voisula ja kuivat aineet. Lisää lopuksi punaherukat.

Laita muffinssivuuan aukkoihin paperivuuat ja täytä ne taikinalla. Paista n. 20 min uunin keskitasolla. (huom! jos muffinssit meinaavat saada liikaa väriä peitä ne foliolla, tarkista kypsyys puutikulla kun tikkuun ei tartu taikinaa ovat muffinssit valmiit)

Tietoja Juustokakku

27-vuotias eläköitynyt kotiäiti kokkaa ja kutoo.
Kategoria(t): Muffinssit Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Punaherukka-muffinssit

  1. Ritu Väisänen sanoo:

    Herkullisilta näyttävät, tarttee saada maistiaisia!

  2. Paluuviite: Paras resepti — arvostele parhaat reseptit – Red currant muffins

Jätä kommentti