Kanawok

4:lle hengelle

400g kanasuikaleita
2 punaista paprikaa
2 sipulia
2 porkkanaa
(2 dl pakaste maissia)
(4 valkosipulinkynttä)
kunnon loraus paistonkestävää öljyä
1/2 dl soijakastiketta (/oman maun mukaan)
ripaus sokeria
1 tl mustapippuria (/oman maun mukaan)
(oman maun mukaan voi lisätä chili-kastiketta)

Suikaloi paprika ja sipulit. Kuori porkkanat ja leikkaa ne kolmeen osaan, höylää juustohöylällä porkkanasta ohuita lastuja.


Kaada loraus öljyä kuumalle pannulle, lisää mausteet (+valkosipuli) ja anna niiden kiehahtaa. Lisää kanat pannulle ja paista niitä hetki (n. pari min). Lisää pannulle kasvikset (+maissi) ja paista kunnes kana on kypsää (menee n. 5min). Tarjoile wokki riisin tai nuudelien kera.

Tietoja Juustokakku

27-vuotias eläköitynyt kotiäiti kokkaa ja kutoo.
Kategoria(t): Wokit Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Kanawok

  1. Ritu sanoo:

    Näyttääpä hyvältä, varmaan maistuiskin, jos söisin lihaa, sitähän se kanakin on

Jätä kommentti